BAŞKAN AKSOY FEVZİ ÇAKMAK VE GÖLBAŞI MAHALLESİNDE YOL YAPIMI İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU.

Başkan Aksoy Fevzi Çakmak ve Gölbaşı Mahallesinde Yol Yapımı için İncelemelerde Bulundu.

Fevzi Çakmak Mahallesi ve Gölbaşı mahallesinde Parselasyonu Bozova Belediyesi tarafından tamamlanan ve imarda bulunan cadde ve sokakların hizmete açılması için başkan Askoy incelemede bulundu.

İncelemelerde Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Belediyesi Başkan Yardımcısı ilhan ziro ve Fen işleri ekipleri yer aldı. Başkan Aksoy İncelemelerde bulunarak kısa sürede çalışmaların başlatılması için ekiplere talimat verdi. Başkan Aksoy’un incelemelerinde İmar Alanı Gölbaşı Mahallesi Sağlık Sokak’ta 12 Metrelik yolun parke taşı yapılması için ve Fevzi Çakmak mahallesi küme evlerin yolunun hizmete açılması için ekiplere gerekli talimat verdi. Başkan Aksoy yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı : ‘’ Yol Medeniyettir diye çıktığımız desturda hemşerilerimizin daha rahat etmesi, toz ve çamurdan kurtulması için ekiplerimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Belediyemiz tarafından incelediğimiz alanlarda parselasyon işlemlerini tamamlandık. İnşallah en kısa sürede Fevzi çakmak mahallesi küme evlerinde ve gölbaşı mahallesi sağlık sokakta çalışmalarımıza başlıyoruz. ‘’ dedi mahalle sakinleri tarafından başkan Aksoy’un çalışması taktir ile karşılandı.

Eklenme Tarihi: 23.06.2020 11:16