Başkan Aksoy'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak herkesin bayramını kutladı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Aksoy mesajında; '' En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada bir araya geldiği bu mübarek güne kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bu günleri hayatımızın her anına yaymamız gerekiyor. Özellikle koronavirüs salgının ülkemizde yaşattığı durum ile beraber bu bayramı evlerimizde En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bu mübarek güne kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Başkan Ekinci mesajında şunları söyledi;” Barışın ve kardeşliğin hakim olduğu bu günleri hayatımızın her anına yaymamız gerekiyor.  Özellikle İslam coğrafyasında yaşanan hepimizi derinden üzen günlerin bu mübarek günler vesilesiyle son bulmasını diliyorum. İnsanlarımızda sağduyunun hakim olduğu, birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgi içerisinde yaşayacağımız günlerin çok uzağımızda olmadığını bir kez daha belirterek, bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfa'lı hemşerilerimizin ve tüm İslam coğrafyasının mübarek kurban bayramını kutluyorum.’’ burukluğu üzerimizde olsada daha güzel günler için hep beraber üstesinden geleceğiz. İnsanlarımızda sağduyunun hakim olduğu, birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgi içerisinde yaşayacağımız günlerin çok uzağımızda olmadığını ifade ederek, bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfa'lı hemşerilerimizin ve tüm İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum'' sözlerine yer verdi.

Eklenme Tarihi: 23.05.2020 14:15