BOZOVA BELEDİYESİNDEN 2 BİN 500 AİLEYE RAMAZAN KOLİSİ

Bozova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bozova ilçe genelinde maddi durumu iyi olmayan 2 bin 500 aileye ramazan ayı öncesinde ramazan paketleri dağıtıldı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda Bozova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde maddi durumu iyi olmayan alilere ramazan paketi dağıtımı yapıldı. yardım paketleri daha önceden belirlenen listeye göre tek tek ailelere ulaştırıldı. BOZOVA BELEDİYESİ FAKİRİN YANINDA Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi kent genelinde maddi durumu iyi olmayan aileleri de unutmadı. Ramazan ayı öncesinde kent merkezindeki 2 bin 500 aileye ramazan paketleri tek tek olaştırılırken, bunun yanı sıra yine Covid 19 (Corona virüs) salgın hastalığından dolayı bin aileye hijyen paketi dağıtıldığı öğrenildi. Maddi durumu iyi olmayan ailelere verilen yardım paketlerinden dolayı aileler belediye başkanı ve sosyal işler müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederlerken, Belediye Başkanı Suphi Aksoy tarafından yapılan açıklamada, ‘ 11 ayın sultanı ramazan’ı şerif ayı öncesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerimize ramazan ayı boyunca bir nebze de olsa destek amaçlı olarak dağıtığımız ramazan kolilerimiz yerlerine ulaştırıldı. Belediye olarak her zaman halkımızın istekleri doğrultusunda projelerimizi yaparken, yine belediyemizce maddi durumu iyi olmayan her vatandaşımıza gerekli maddi ve manevi desteklerin de ulaştırılması içinde gerekli hassasiyeti göstererek çalışmalarımız sürdürmekteyiz. Belediye olarak halkımızda bu zorlu süreçte evlerinde kalmaları hem kendi sağlıklarını hemde sevdiklerinin sağlıklarını önemsemelerini istiyoruz. Halkımızda siz evde kalın biz size hizmetleri getirelim diyorum. 11 ayın sultanı Ramazan’ı şerifin tüm İslam alemi başta olmak üzere halkımıza hayırlara vesile olmasını Cenabi Allah’tan diliyor. Ve tüm halkımızın ramazan ayının hayırlı olmasını temeni ediyorum’ dedi.

Eklenme Tarihi: 24.04.2020 22:01