STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talimatı ile Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde gerçekleştirdikleri yol yapım çalışmalarına aralıksız alarak devam ediyor.

Bozova Belediyesi, kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Umutlu mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Tamamlanan kısımlar vatandaşların hizmetine açıldı.

Daha önce Mahalle yollarının kötü durumda olduğunu aktaran mahalle sakinleri;”Bu çalışmadan dolayı özellikle belediye başkanımız Sayın Suphi AKSOY’a çok çok teşekkür ederiz.’’ diyerek Bozova Belediyesi ekiplerine ve Belediye Başkanı Suphi AKSOY’a teşekkürlerini dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 11.02.2020 13:37