BAŞKAN AKSOY’DAN KİTAP OTAĞI MÜJDESİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile birlikte Bozova İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Kütüphane Müdürü Ömer Kılıç ile bir araya gelen Başkan Aksoy, daha sonra ilçe kütüphanesini gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerle sohbetinde, Yeni Kent Meydanının yapımına en kısa sürede başlanacağından bahseden Başkan Aksoy, Kent Meydanına yapılacak Kitap Otağı müjdesini de gençlerle paylaştı.

Burada öğrencilerle kitapları inceleyerek okumanın öneminden bahseden Başkan Aksoy, “İlçe Başkanımız Süleyman Deveci ile birlikte İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek, Müdürümüz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Okumak en büyük erdemliktir. İnşallah en kısa sürede yeni meydanımızda yapacağımız kitap otağını, hemşehrilerimizin ve gençlerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Kütüphane Müdürü Ömer Kılıç, ”Sayın Başkanım, gerçekleştirdiği ziyaret ile kitap okumaya verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Ben Sayın Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a ve İlçe Başkanımız Süleyman Deveci’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi: 29.11.2019 10:27