BOZOVA BELEDİYESİNDEN ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un birimlere verdiği şeffaf belediyecilik talimatı Bozova Belediyesinde hayata geçirildi. Şeffaf Belediyecilik anlayışı kapsamında Bozova Belediyesinin düzenlemiş olduğu arsa satış ihalesi canlı olarak yayınlanarak sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarla paylaşıldı.

Göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgileri sosyal medya aracılığı ile halka duyuran Başkan Aksoy, gerçekleştirdiği bu uygulama ile şeffaf belediyecilik örneği sergiledi.

Bozova Belediyesine ait arsaların kamu yararına satışı için yapılan ihalenin Başkan Aksoy’un sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dile getirdiğimiz şeffaf belediyecilik anlayışının bir örneğini yaptığımız ihaleyi, sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlayarak gerçekleştirdik. Bozova Belediyesi olarak sözde değil özde şeffaflık anlayışı ile hizmetlerimize tüm hızımızla devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin bundan şüphesi olmasın.” dedi.

Eklenme Tarihi: 27.11.2019 08:52