BAŞKAN AKSOY, SANAYİ CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, sık sık sahaya inerek sorunları yerinde çözüyor.

Göreve geldiği ilk günden beri sahadan hiç kopmayan Başkan Suphi Aksoy vatandaşlarla bir araya gelerek Bozova’nın sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Başkan Aksoy’un ilçe Merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin yeni adresi Sanayi Caddesi oldu. Sanayi Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Aksoy esnafın taleplerini dinleyerek, çözüm için gerekli talimatları personellerine iletti. Esnaf ziyareti sırasında vatandaşlar ve çocuklar ile fotoğraf çektirip tokalaşan Başkan Aksoy, esnaf ziyaretlerine devam edeceğini belirtti. Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Sanayi Caddesi esnafı, Başkan Aksoy’un ziyaretleri dolayısıyla mutlu olduklarını ve kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

Eklenme Tarihi: 14.10.2019 11:05