BAŞKAN AKSOY, YENİ BOZOVA MEYDANI PROJESİ İÇİN SAHADA

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un talimatlarıyla ilçenin simgesi olabilecek, yeni bir meydan için çalışmalar son sürat devam ediyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinden bu güne, yaptığı her konuşmada Bozova ilçesinin yeni bir meydana sahip olması gerektiğini vurgulayan Başkan Aksoy, Yeni Bozova Meydanına ait proje çalışmalarını sahada inceledi.

"Bozova her şeyin en güzeline layık, ilçe merkezimize kazandıracağımız kent meydanı ile ilçemizin çehresini değiştireceğiz." diyen Başkan Aksoy, Yeni Bozova Meydanı projesi için istimlak çalışmalarının tamamlandığını ve yıkım çalışmalarına başlandığını ifade etti. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni meydanın kısa sürede tamamlanarak Bozova halkının hizmetine sunulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Aksoy, projenin tamamlanmasıyla Bozova'nın önemli bir eksikliğini de tamamlamış olacaklarını dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 30.09.2019 11:17