KIRMIZIPINAR MAHALLESİNDE SOKAK GENİŞLETME VE ONARIM ÇALIŞMASI

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kırmızıpınar Mahallesinde yapılan sokak genişletme ve yol onarım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ile ilçe içi araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için yol açma, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları da son sürat sürüyor.

Vatandaşların isteği doğrultusunda Kırmızıpınar Mahalle arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, Kırmızıpınar Mahallesinde yer alan ara sokak duvarı yıkılarak geri çekilip tekrardan örüldü. Yapılan çalışma ile yol genişlemesi sağlanarak vatandaşların ulaşımı kolaylaştırıldı.

Öte yandan yine Kırmızıpınar Mahallesinde, mahalle aralarında yer alan kilitli parke taşı yollarda yaşanan yol çökmeleri de belediye ekiplerince onarılarak çöken yerler stabilize malzeme ile dolduruldu ve yol seviyesindeki kot farkı düzeltilerek tekrardan kilitli parke taşı ile döşenerek halkın hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışmalar dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Aksoy’a teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 22.09.2019 12:09