YASLICA HAYAL PARK’A KADIN ELİ

Bozova Belediyesi tarafından İŞKUR TYP(Toplum Yararına Programlar) kapsamında noter kurası ile iş başı yapan kadınlar ilçedeki önemli turistik mekânlardan biri olan Yaslıca Hayal Park’ta temizlik çalışması yaptı.

Yerli turistlerin akınına uğrayan Yaslıca Hayal Park, Şanlıurfa’da rahat bir nefes alabilecek uğrak mekânların da başında yer alıyor. Özellikle hafta sonları Şanlıurfa ve Adıyaman’dan piknik yapmak amacıyla gelen vatandaşların alanda bıraktığı çöpler dolayısıyla oluşan görüntü kirliliği ve kötü kokuyu Bozova Belediyesi TYP kapsamında çalışan kadınlar temizleyerek Hayal Parkı eski güzelliğine kavuşturmayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “İlçemiz için önemli olan bu güzel turistik mekânda gerçekleştirdikleri temizlik çalışması dolayısıyla personellerimize teşekkür ediyorum. Yaslıca Hayal Parkta gerçekleştirdiğimiz peyzaj ve onarım çalışması sonrası parkımız daha da güzel olacağına eminim ama asıl önemli olan bu temizliği sürdürebilmek ve burada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Hafta sonları piknik yapmaya gelen vatandaşlarımızı daha duyarlı davranmaya ve parka zarar vermeden çöplerini çöp konteynerlerine atmaya davet ediyorum. Unutulmamalıdır ki en güzel temizlik kirletmemektir.” dedi.

Yapılan çalışma dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Parka kadın eli değdiği çok belli, her yer tertemiz ve insanın çöpünü yere atası gelmiyor. Başkan Aksoy’a ve Belediye çalışanı kadınlarımıza teşekkür ederiz. Başkan Aksoy’un dile getirdiği peyzaj çalışmasının tamamlanmasını da sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Eklenme Tarihi: 21.09.2019 12:09