VEKİL ÖZŞAVLI, BAŞKAN AKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette mini bir sunu yapılarak belediye adına bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar görüşüldü. Bozova Merkez ve Kırsal mahallelerde yapılan hizmetler konusunda Vekil Özşavlı’ya bilgiler veren Başkan Aksoy, ilçe halkının taleplerini de Vekil Özşavlı’ya iletti.

Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Aksoy; “Bozova Belediyesi olarak bugüne kadar ilçeye yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunarak, ilçe halkımızın taleplerini ilettik. Kıymetli vekilimiz ile birlikte hizmetlerin en iyisine layık olan Bozova ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Eklenme Tarihi: 19.09.2019 12:49