BAŞKAN AKSOY’DAN İLÇEDEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, amatör spor kulüplerini ziyaret ederek yönetim ve sporcular ile bir araya geldi.

Bozova Belediye Spor, Bozova 75. Yıl Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü ve Yaylak Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları ile bir araya gelen Başkan Aksoy, kulüplere forma, ayakkabı, futbol topu ve idman kıyafetleri desteğinde bulundu. Başkan seçildiği günden bu yana ilçedeki sportif faaliyetlerin artırılması çalışmalarını yürüten ve bunun için desteğini esirgemeyen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin her zaman yanında olduk. Kulüplerimize yaptığımız malzeme desteğimiz ile bundan sonra da yanlarındayız” dedi.

Bozova Belediye Spor, Bozova 75. Yıl Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü ve Yaylak Spor Kulübü sporcuları ve yönetimi Başkan Suphi Aksoy’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Eklenme Tarihi: 18.09.2019 12:49