BAŞKAN AKSOY, MUHTARLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yeni seçilen mahalle muhtarlarını ziyarete devam ediyor. Başkan Aksoy, Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Şanlıavşar Mahalle Muhtarı, Müslüm Okan, Sağırlı Mahalle Muhtarı Hicabi Demir, Akmağara Mahalle Muhtarı Zeynel Halhallı, Üçdirek Mahalle Muhtarı İbrahim Doğan, Sızan Mahalle Muhtarı Cindi Demir, Tunalı Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Baydil, Karaca Mahalle Muhtarı Sıtkı Karakuş, Kevik Mahalle Muhtarı Halil Doğan, Tatarhöyük Mahalle Muhtarı İsmail Aslan, Seyitören Mahalle Muhtarı Mahmut Köprübaşı, Avlak Mahalle Muhtarı Zeki Akbaş, Çakmaklı Mahalle Mahalle Muhtarı Ömer Yıldırım, Küpeli Mahalle Muhtarı Mehmet Tanrıverdi, Hacıköy Mahalle Muhtarı Hacı Tanrıverdi, Kesmetaş Mahalle Muhtarı Ahmet Arslan, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Ali Akgün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hediye takdim etti.

Daha güzel bir Bozova için birlik beraberlik dileğinde bulunan Bozova Belediye Başkan Suphi AKSOY, el ele daha güzel bir Bozova için talep ve önerileri yerinde dinleyerek gerekli çalışmalara başlanması talimatını verdi.

Başkan Aksoy ile el ele gönül gönüle güzel hizmetlere imza atacaklarını belirten Mahalle Muhtarları ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 23.09.2019 12:58