BAŞKAN AKSOY’DAN MUHTARLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yeni seçilen mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Aksoy, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali ÖZGÜL, Kırmızıpınar Mahalle Muhtarı Hüseyin ALBAYRAK, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa TAŞÇI, Aylan Mahalle Muhtarı Ahmet ALTUN ve Budaklı Mahalle Muhtarı Yasin POLAT’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak daha güzel bir Bozova için talep ve önerileri yerinde dinledi.

İlk olarak Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali ÖZGÜL’ü ziyaret eden Başkan Aksoy, Özgül’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Aksoy daha sonra Kırmızıpınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Albayrak, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa TAŞÇI, Aylan Mahalle Muhtarı Ahmet ALTUN ve Budaklı Mahalle Muhtarı Yasin POLAT ile bir araya gelerek hayırlı olsun hediyesi takdim etti.

Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Aksoy;”Muhtarlarımız, mahallenin sorunları ile belediye arasında çok önemli bir köprü vazifesi görmektedir. Yoksulu, işsizi, kadını, erkeği, genci, yaşlısı kısacası tüm mahalleli her türlü sorunu için öncelikle muhtarlarımızın kapısını çalıyor. Bu nedenle yapılan görev bizim için de son derece önemli ve kıymetli. Biz de Bozova Belediyesi olarak muhtarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Daha güzel bir Bozova için tüm mahalle muhtarlarımız ile el ele gönül gönüle güzel hizmetlere birlikte imza atacağız. Bu vesile ile tüm mahalle muhtarlarımızı ziyarete devam edeceğiz” dedi.

Eklenme Tarihi: 05.09.2019 15:21