BAŞKAN AKSOY, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Bozova Asri Mezarlığı yolunda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Bozova Belediyesi ekipleri birlikte çalışarak Bozova Asri Mezarlığı yolunda sıcak asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan AKSOY, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden müjdelediği çalışmaların Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilmeye başladığını ve bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Bozova Belediyesi ekiplerinin birlikte koordineli çalışarak mezarlık yolunu da asfaltladıklarını belirten Başkan AKSOY, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen yama çalışmalarının da vatandaşların talebi doğrultusunda hız kesmeden sürdüğünü dile getirdi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; “Tamamlanan çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin BEYAZGÜL ve ekibine teşekkür ederiz.”  diyerek teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 29.08.2019 11:53