BAŞKAN AKSOY, ADEM’İ ZİYARET ETTİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Bozova ilçesinde bulunan Aile Dayanışma ve Eğitim Merkezini (ADEM) ziyaret ederek ilçe kursiyerlerinin el emeği göz nuru el işlerini inceledi.

Başkan Suphi AKSOY ve beraberinde İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati TAŞ ile birlikte Aile Dayanışma ve Eğitim Merkezi kursiyerleri ile görüşen Başkan AKSOY, merkezdeki faaliyetlerle ilgili de öğreticilerden bilgi aldı.

Aile Dayanışma ve Eğitim Merkezini ziyaret eden Başkan AKSOY, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Bozova İlçemizde bulunan ve belki de ilçemiz için en önemli tesislerden biri olan (ADEM) Aile Dayanışma ve Eğitim Merkezimizi ziyaret ettik. Buradaki el emeği göz nuru ürünlerin hepsinde alın teri olduğuna bir kez daha şahit olduk. Ben onun için buradaki öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Gayretleri için de hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kendilerinin yanında olduğumuzu bir kez daha bilmelerini istiyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi: 27.08.2019 15:20