VEKİL ÖZCAN, BAŞKAN AKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Dr. Halil ÖZCAN, Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’u makamında ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesi nedeniyle Şanlıurfa genelinde ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlarla buluşan vekil Halil ÖZCAN, Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY'u da makamında ziyaret ederek Bozova ilçesi adına yapılacaklar konusunda görüş teatisinde bulundu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette mini bir toplantı yapılarak, belediye adına bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar da görüşüldü. Gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallelerde yapılan hizmetler konusunda misafirlerine bilgiler veren Başkan AKSOY, Vekil Özcan’a vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri iletmeyi de ihmal etmedi. Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan AKSOY; “Bozova Belediyesi olarak bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Şimdiye kadar, hizmet noktasında istediğini tam olarak alamayan Bozova ilçemiz için taleplerimizi ilettik. Hizmetlerin en iyisine layık olan Bozova ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Makamdaki ziyaret sonrası Başkan AKSOY ile birlikte esnaf ziyaretine devam eden vekil ÖZCAN vatandaş ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 27.08.2019 15:07