BOZOVA BELEDİYESİ'NDEN KIRSALDAKİ TAZİYE EVLERİNE HALI DESTEĞİ

Bozova Belediyesi, Başkan Suphi AKSOY’un talimatları ile ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan taziye evi ve ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Vatandaşların talebi doğrultusunda Taşlıdere ve Dutluca Kırsal Mahallelerinde yer alan taziye evlerinin halı döşemesini tamamlayarak taziye evinin eksikliklerini giderdi.

İlçe halkının talebi doğrultusunda Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talimatları ile Taşlıdere ve Dutluca kırsal mahallelerinde bulunan taziye evlerine halı döşeme çalışması yaparak, taziye evlerinin eksiklikleri tamamlandı. Taziye evlerinin halı ihtiyacını karşılayarak mahalle sakinlerinden tam not alan Başkan AKSOY; “Bozova Belediyesi olarak vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Taşlıdere ve Dutluca kırsal mahallelerimizde yer alan taziye evlerimizin halılarını döşeyerek eksiklerini tamamladık. Bozova her şeyin en iyisine layık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Yaptığı çalışmalar dolayısıyla Bozova Belediyesine ve Başkan Suphi AKSOY’a teşekkür eden mahalle sakinleri mahalleleri için gerekli olan önemli bir ihtiyacın da karşılandığını belirtti.

Eklenme Tarihi: 17.08.2019 12:09