BAŞKAN AKSOY’DAN KIRSAL’A ASFALT MÜJDESİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talebi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’ün talimatları ile Bozova ilçesine bağlı tüm kırsal mahalle bağlantı yollarının asfaltlanacağı müjdesini Başkan AKSOY sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından Kındırali, Kabacık ve Yaylak Kırsal mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolu ile Sığırcık, Uzunburç, Mağaracık ve İrice Kırsal Mahalle bağlantı yollarını asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı ve tamamlanan çalışmalar dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e teşekkür paylaşımında bulundu. Başkanı AKSOY, bir diğer sosyal medya paylaşımında da Bozova ilçesine bağlı tüm kırsal mahallelerimizin bağlantı yollarının yine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kısa süre içerisinde tamamlanacağı müjdesini de buradan tüm hemşerilerimize duyuruyorum.” dedi.

Yapılan çalışmalar ve duyurulan paylaşım sonrası Bozova ilçe sakinleri de memnuniyetlerini dile getirerek hem Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’a hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e teşekkürlerini dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 20.08.2019 12:09