Ergün Ailesinden Belediye Başkanımız Aksoy'a Teşekkür Ziyareti

İlimiz de geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinde Bozova-Hilvan karayolunda meydana gelen selde sel sularına kapılarak yaşamını yitiren Emin Ergün ailesinden, Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve İlçe Kaymakamı Akın Oruç'u makamında ziyaret ettiler.

Yaşanan sel felaketinde sel sularına kapılan Emin Ergün'ü kurtarma çalışmaları boyunca desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Akın Oruç ve Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve ekibinin kurtarma çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretine gelen Ergün ailesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi Bozova İlçe Başkanı Mehmet Çetintaş'ta eşlik etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, öncelikle Emin Ergün kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bugün bizleri ziyaret eden Ergün ailesinde teşekkür ederim ‘dedi.

Eklenme Tarihi: 24.04.2023 09:30