Belediye Başkanımız Suphi Aksoy Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

İlçemizde dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ardını sele bıraktı. İlçe merkezi başta olmak üzere birkaç kırsal mahallesinde yaşanan taşkın suya müdahale Fen İşleri ve Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından anında müdahale edildi.

Sağanak yağışın durması ile birlikte kent merkezinde yaşanan su baskınlarına müdahale eden belediye ekipleri ile birlikte Belediye başkanımız Suphi Aksoy gece geç saatlere kadar sahadaydı. Belediye başkanımız Suphi Aksoy kent merkezinin yanı sıra kırsal birkaç mahallede de yaşanan su taşkınının yerleşim yerlerine zarar vermemesi için ekiple birlikte çalışmalarda bulundu.

İlçemizde yaşanan sağanak yağışın ardında kent merkezinde vatandaşların zarar görmemesi için belediye ekiplerine talimat veren belediye başkanımız Suphi Aksoy ekibin çalışması ile birlikte kendisi de sahada çalışmaları koordine etti. Sel ve su taşkını yaşanmaması için Belediye ekiplerince yapılan müdahaleler vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Aksoy, ‘Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması, can ve mal kayıplarının yaşanmaması için Belediye olarak gerek merkez olsun gerekse kırsal tüm mahallelerde olsun ekiplerimiz anında müdahale edebilecek durumdadır. İlçemizde yaşanan sağanak yağış sonrasında herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması da ayrıca bizleri sevindirmiştir. Bölgemizde yaşanan sağanak yağıştan dolayı oluşan su taşkınlarından dolayı gerekli tüm önlemlerimizi aldık ve almaya da devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun’ dedi.

Eklenme Tarihi: 27.03.2023 12:31