Fen İşleri Müdürlüğümüzden kırsal mahallelerde üst yapı çalışması

Fen İşleri Müdürlüğümüz Kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere temizlik, ilaçlama, mahalle içi parke ve bordur çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana onlarca mahallede, mahalle içi stabilize yol, parke ve bordur çalışması için talimatları doğrultusunda,  son olarak Binekli mahallesinde stabilize yol,Mülkören mahallesinde ise  Kısa süre önce yapımına başlanan parke ve bordür taşı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor. her iki mahallede devam eden çalışmalar ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ‘göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tüm kırsal mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Her iki mahallemizde başlattığımız üst yapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Her iki mahallede devam eden çalışmalar şimdiden mahalle ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun’ dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan üst yapı çalışmaları stabilize yol,parke ve bordur taşı döşeme çalışmaları kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.

Binekli mahallesinde devam eden stabilize yol çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan mahalle muhtarı Kadir Aslan,  ‘mahallemizde kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu. Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda mahallemizde başlatılan stabilize yol çalışmaları için başta belediye başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere tüm belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Mahalle sakinlerinden Celal Güneş ise, “Belediyemiz mahallemizde başlatmış olduğu stabilize yol çalışmasından dolayı bende başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Mülkören mahallesinde başlatılan Parke ve bordür çalışmaları ile ilgili olarak Mahalle sakinlerinden ve Ömer Keser “mahallemizde Belediyemiz tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ederim Allah devletimize zeval vermesin”dedi. Mahalle muhtarı Salih Keser “Mülkören mahalle muhtarı olarak mahallemizde yapılan üst yapı çalışmalarından dolayı şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına  Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ederim”dedi.

Eklenme Tarihi: 06.12.2022 10:08