Başkan Aksoy koltuğunu Elif'e devretti

Belediye Başkanımız Suphi Aksoy 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğunu Merkez Pınar Okulu öğrencilerinden Elif Çetintaş’a devrederek sevincine ortak oldu.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Elif Çetintaş'a devretmesi ile birlikte koltuğa oturan başkan öncelikle tüm okullarda geri dönüşüm için özel kaleme talimat vererek, ilçede  yapılacak hizmetler için açıklamada bulundu.Başkan Elif Çetintaş yaptığı yazılı açıklamada, şirin ilçemizde belediye olarak halkımızın tüm istek ve talepleri doğrultusunda hizmet edeceğiz' dedi.23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Elif Çetintaş'a devreden başkan kendisine hediye takdim ederek, görevi yeni başkandan yeniden devraldı. Elif Çetintaş ile gelen İlçe Milli eğitim müdürü ve Okul idarecileri ile çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında Belediye Başkanı Suphi Aksoy 23 Nisan Ulusal egemenlik çocuk Bayramı Başkanını kapıya kadar eşlik ederek uğurladı.

Eklenme Tarihi: 05.05.2022 09:13