Ramazan Bozova'da Bir Başka Güzel.

Bozova Belediyesi ramazan ayının başından bugüne, kadar çeşitli ramazan etkinliklerini sunmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında 7’den 70 herkesin ilgi, sevgi ve mutlulukla hem seyrettiği hem de eğlendiği, Hacivat  Karagöz orta oyunu,Kukla çilli gösterisi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Geceleri ekibinin bir birinden güzel türküleri ile geceye renk kattı.

Bozova Belediyesi çok amaçlı toplantı ve gösteri merkezinde düzenlenen ramazan etkinliklerine, Bozova'lılar büyük ilgi gösterdi. İlk olarak büyük bir merakla beklenen Hacivat, karagöz orta oyunun Kukla çilli gösterisi, Büyükşehir Belediyesi Sıra gecesi ile coşan vatandaşların mutluluğu görülmeye değer bir an yaşatıldı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ilk defa Hacivat,Karagöz orta oyununu gören çocukların sevinçleri gözlerinde okunurken, etkinlikler boyunca tüm oyunları ilgi ile seyrettiler. Düzenlenen etkinliğe katılan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy; ''Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bu gece burada düzenlenen etkinliğimize katılan değerli Bozovalı halkımıza teşekkür ediyorum. Bizlere böylesi güzel bir anı ve geceyi yaşattıkları için Başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, Kültür ve Turizm daire Başkanı Niyazi Kocadağ’a, özellikle bu güzel organizasyonda emeği geçen ekibe de teşekkür ediyorum’ dedi. Başkan Aksoy, Bozovalılara bir müjde daha vererek, Bozova Belediyesi olarak yaz ayları boyunca sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Eklenme Tarihi: 18.04.2022 11:33