Başkan Aksoy; ‘Yaşlılarımız Başımızın Tacıdır’

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak Halkla iç içe olmaya devam ediyor. Başkan Aksoy, Bozova Kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de esnaf, vatandaş, gençler ile bir araya gelmeye devam ederken, yaşlıları da unutmadı. Başkan Aksoy; Bozova merkezde ikamet eden yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Başkan Aksoy, ‘ her zaman halkımızla iç içeyiz. Bugün ilçe merkezimizde ikamet eden yaşlılarımızı da evlerinde ziyaret ederek hem hayır dualarını aldık hem de onların gönüllerine dokunduk. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin’ dedi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta halkla buluşmalarına devam ediyor. Bozova merkezde ikamet eden yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını almanın yanı sıra kendileri ile sohbet etti. Başkan Aksoy, ‘ bugün ilçe merkezinde bulunan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onların hayır dualarını aldık. Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdırlar. Onların duasını almak ve onların dertleriyle dertlenmek en büyük vazifemizdir’ dedi.

Eklenme Tarihi: 30.06.2021 10:30