Başkan Aksoy’dan Bozova’ya müjde üstüne müjde

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Ankara temasları sırasında Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlun’u ziyaret ederek Bozova ilçesine ve Bozova’lı gençlere yeni müjdeler üstüne müjde aldı.Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bu yana Bozova ilçesine ve Bozova’lı gençlere yönelik olarak her geçen gün müjde üstüne yeni müjdeler vermeye devam ediyor. Başkan Aksoy Ankara’daki yapmış olduğu temaslarda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ziyarette ederek Bozovalı gençler için 2 adet sentetik halı saha,1 adet tenis kortu ile çok amaçlı Futbol ve voleybol sahası sözü aldı. Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı yazılı açıklamada; ‘ Göreve geldiğimiz günden bu güne bir sloganımız var ‘’Tek Sevdamız Bozova’’ diyerek çıktığımız bu yolda Bozova’lı hemşerilerime en iyi şekilde hizmet sunmaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bozova’nın gelişmesi ve kalkınması adına Ankara’da yaptığımız tüm görüşmelerde Bozova’nız için hep yeni müjdelerle döndük. Ankara’da hafta başından bu yana yaptığımız bakanlık görüşmelerinde ilçemiz için gerekli tüm görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Gençlik ve spor Bakanımız Dr.Mehmet Kasapoğlu ile yaptığımz görüşmede gençlerimize ve spora yönelik olarak çok güzel sözler aldık. İnşallah Bakanımız Mehmet Kasapoğlu tarafından verilen müjdeli haberlerle birlikte en kısa zamanda bu projelerimizi ilçemize kazandıracağız. Sayın Bakanımıza ve Sayın Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri’ye İlçemiz ve gençlerimiz adına çok teşekkür ederim. Her şey Bozova için Her Şey Gençlerimiz için. Bozova ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.

Eklenme Tarihi: 09.06.2021 12:50