Bozova Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarına Hız Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 hazirandan itibaren korona virüs ile ilgili açıkladığı yeni tedbirler ile birlikte yeniden normalleşmeye geçildi. Yeni normalleşmeyle; Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezindeki toplu olarak kullanılan Kamu Kurum ve Kuruluşların yanı sıra Cadde, Sokak, Parklar,Okullar,Cami, işyerleri dezanfekte edildi. Bozova Belediyesi korona virüs ile mücadele kapsamında Merkez mahallelerde yapmış olduğu dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Vatandaşları korona virüs salgınından korumak adına adeta seferberlik ilan eden Bozova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü Başkan Suphi AKSOY’ un talimatlarıyla; kent merkezindeki ortak kullanım alanlarında yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra sosyal mesafe, maske ve hijyene de dikkat edilmesi gerekiyor. Bozova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gündüz cadde ve sokaklarda yapılan dezenfekte ile birlikte akşam ise tüm ana caddeler dezenfekte ve tazikli su ile yıkatıldı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Suphi AKSOY’ a teşekkürlerini sundular.

Eklenme Tarihi: 07.06.2021 12:46