TÜRKMENÖREN MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Bozova Belediyesi, Türkmenören kırsal mahallesinde yapımına başlanan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye bağlı Türkmenören Kırsal Mahallesinde gerçekleştirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Kış aylarının yaklaşması dolayısıyla çalışmalarına hız veren Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Türkmenören Mahallesinde gerçekleştirdiği parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin kullanımına sundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili Türkmenören Mahalle Muhtarı Abdurrahman KUŞ : Mahallemizde yapımına başlanan kilitli parke taşı ile birlikte mahallemizin sokakları yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtuldu. Mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı Bozova Belediye Başkanımız Suphi AKSOY’ a ve ekibine teşekkür ediyorum’ dedi.

İlçenin birçok mahallesinde çalışmalarına devam eden Bozova Belediyesi, kitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanında kırsal mahallelerde Stabilize yol yapım çalışmalarına da devam ediyor

Yapılan çalışmalar dolayısıyla Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkürlerini ilettiler.

Eklenme Tarihi: 25.12.2020 18:09