"KAVUKLU İLE PİŞEKAR" VATANDAŞLARI EĞLENDİRDİ

Bozova Belediyesi Ramazan coşkusunu vatandaşlara yansıtmak için etkinliklerini sürdürüyor.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Ramazan şenlikleri kapsamında Bozova Belediyesi Konferans solonunda gösterilen “Kavuklu ile Pişekar” oyunu ile vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Bozova Belediyesinin bu yıl ilk kez düzenlediği Ramazan Etkinliği kapsamında gösterilen Tiyatro gösterisi devam ediyor. Bozova Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen Tiyatro gösterisine vatandaşlar teravih namazından sonra yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel “Kavuklu ile Pişekar” oyunu sahnelenirken çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Programdan memnun kaldıklarını ve eğlendiklerini söyleyen vatandaşlar bu tür etkinlikleri düzenlediği için Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’a  teşekkürlerini ettiler.

Eklenme Tarihi: 29.05.2019 15:04