BOZOVA’DA ‘SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN’ DENETİMİ YAPILDI.

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY ve Bozova Kaymakamı Halil İbrahim KAZAR’ ın katılımıyla ‘Sağlık hepimiz için’ sloganıyla covid-19 denetimi yapıldı.
İçişleri Bakanlığının, 81 il valiliği Denetimleri" konulu gönderdiği genelge kapsamında, bugüne kadarki en kapsamlı Kovid-19 denetimi gerçekleştirildi.
Denetimlere Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY Bozova Kaymakamı Halil İbrahim KAZAR, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve personeli, genel kolluk birimleri polis, jandarma ve zabıta ekipleri katıldı.
Market, lokanta, pazar yerleri ve gıda üzerine üretim yapan imalat haneler başta olmak üzere birçok iş yeri ve vatandaşların toplu kullanım alanları denetlendi. Pandeminin güncel durumu ve tedbirlerle ilgili vatandaşlar bilgilendirildi.
Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, "Son günlerdeki vaka sayılarında ki artış göz önünde alındığında, mevcut tedbirlere uyulmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. İçinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması, salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ediyor. Düğün, cenaze, piknik alanları gibi kalabalık ortamlarda özellikle tedbir kurallarına uyalım." dedi.

Eklenme Tarihi: 06.08.2020 17:00