KARANTİNADA BULUNAN VATANDAŞLARA DESTEK SÜRÜYOR

Bozova Belediyesi, yeni tür korona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında faaliyetlerine devam ederken sosyal yardım işleri müdürlüğü karantinaya alınan bölgelere gıda desteğinde bulunmaya devam ediyor. Ekipler gıda desteğinin yanında karantinada bulunan binaları dezenfekte ediyor ve gıda kolisi desteği de sunuyor.

son olarak ‘yavuz selim mahallesi ve Yeşilova mahallesinde’ karantina altına alınan binalar Bozova Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi ve karantinada olan vatandaşlara gıda desteği sundu.

Bozova Belediyesi, korona virüs salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte aldığı tedbirleri sürdürürken, mağduriyetlerin yaşanmaması adına da vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Suphi AKSOY’ un talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü karantinaya alınan bölgelere destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede belediye ekipleri Yeşilova ve yavuz selim mahallelerinde karantinaya alanın bina sakinlerine gıda desteğinde bulundu.

Eklenme Tarihi: 27.07.2020 16:26