BAŞKAN AKSOY DEVAM EDEN PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Pirhalil Mahallesinde devam eden kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyip, personeller ve çevre sakinleriyle sohbet etti. Başkan Aksoy’a Bozova Belediye Başkan yardımcısı İlhan Ziro, Pirhalil mahalle Muhtarı İzzettin Çelik ve Mahalle sakinleri eşlik etti.
İlçe ve kırsal mahallelerin genelinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini yapan Başkan Aksoy, Fen işleri Müdürlüğünce pirhalil Mahallesinde yürütülen parke döşeme çalışmalarını inceledi. Çalışmayı sürdüren personellerle sohbet ederek, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Başkan Suphi Aksoy ve Başkan yardımcısı İlhan Ziro bazı noktalarda kilitli parke taşı döşeyen personellerle birlikte yapılan çalışmalara katılıp parke taşı döşediler.
Başkan Aksoy incelemeler sırasında yaptığı açıklamada: “korona virüs salgını sürecinde ilçemizde halkımızın sağlığını korumak için bir yandan kovid-19 ile mücadele ederken bir yandan da belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirdik. Normalleşme süreci ile birlikte ilçemizde ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza hız verdik. Kentleşmenin arttığı ilçemiz ve kırsal mahallelerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımı aralıksız sürdürüyoruz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Eklenme Tarihi: 18.07.2020 22:01