Bozova Belediyesi Kırsal Mahallelerde Kilit Taşı Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Bozova Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; ihtiyaç duyulan kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği kilitli beton parke döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor.

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bu program dahilinde gerçekleştirilen kilitli beton parke döşeme çalışmalarının son adresi Pirhalil Mahallesi oldu.
Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pirhalil Mahallesinde başlattığı çalışmalar ile sokakları kilitli parke taşı ile döşeyerek, Pirhalil Mahalle sakinlerinin yol ihtiyacını da karşılaşmış oldu.
Yaptığı çalışmalar dolayısıyla Bozova Belediyesine ve Başkan Suphi AKSOY’a teşekkür eden mahalle sakinleri mahalleleri için gerekli olan önemli bir ihtiyacında karşılandığını belirtti.

Eklenme Tarihi: 02.07.2020 17:46