Korona Virüs ile Mücadeleye Aralıksız Olarak Devam

İlk günden itibaren hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına hassasiyetle yaklaşan Bozova Belediyesi Kırsalın büyük mahallelerinden olan ve eski belde olarak bilinen Yaylak ve Yaslıca Mahallesinde ana arterleri , cadde ve sokaklarında köşe bucak temizlik ve yıkama çalışmaların aralıksız olarak sürdürüyor.

Bozova Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğünce Yaylak,Yaslıca ve bir çok kırsal mahallede ana cadde ve kaldırımlar ve sokaklarda tazyikli su ve köpük ile yıkanarak ilçe genelin de dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor. Her alanda titizlikle yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları ana cadde, sokak, kaldırımlar ve daha bir çok alanda ekipler gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Aksoy ‘’ İlçe merkezi ve Kırsal mahallelerimizde dezenfeksiyon çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Ekiplerimiz ana arterler olmak üzere cadde, kaldırımlar ve sokaklarımızda tazyikli su köpük ile dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Panik tedbir var inşallah bu zor günleri en kısa sürede atlatacağız. Ülkemiz bu zorlu süreçte çok iyi bir ilerleme kaydetti. İyileşen hasta sayısı bizi her geçen gün mutlu ediyor. İnşallah çok güzel günleri hep birlikte göreceğiz ve bu süreci hep birlikte başaracağız. Hemşerilerimizden ricamız lütfen zorunlu olmadığı sürece dışarıya çıkmayalım kalabalık alanlarda bulunmayalım.  ‘’  dedi.

Eklenme Tarihi: 30.04.2020 14:52