BAŞKAN AKSOY, YATILI KURAN VE HAFIZLIK KURSUNU ZİYARET ETTİ

Toplumun her kesimiyle kucaklaşarak sürekli halkla iç içe olan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova İlçesi Gölbaşı Mahallesindeki İbrahimiye Yatılı Kuran'ı Kerim ve Hafızlık Kursunu ziyaret etti.

İbrahimiye Yatılı Kuran’ı Kerim ve Hafızlık kursundaki çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Aksoy, Kuran'ı kerim ve din eğitiminin öneminden bahsederek, Yatılı Kuran ve Hafızlık kursuna gelen öğrencileri tebrik etti.

Başkan Aksoy gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla eğitim gören çocuklara yaptığı konuşmada Kuran’ı Kerim eğitiminin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, erken yaşta kazanılan din eğitiminin önemine vurgu yaptı.

Ziyareti sırasında Yatılı Kuran ve Hafızlık kursu hocaları ile de sohbet eden Başkan Aksoy, Yatılı Kuran ve Hafızlık kursunda çocukların eğitimine emek veren hocalara da ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Aksoy, Yatılı Kuran ve Hafızlık kursu ziyaretini tamamlayarak kurstan ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 27.11.2019 13:42