BAŞKAN AKSOY’DAN EĞİTİME TAM DESTEK

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ile üniversiteye hazırlanan lise mezunlarına yönelik olarak düzenlenen hazırlık kursu, Bozova Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çabası ile eğitime başladı.

Üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik düzenlenen hazırlık kursunun açılışını Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar birlikte yaptı. Açılışa Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nurullah Karakeçili, kamu kurum ve kuruluş amiri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış sonrası Bozova Kaymakamı ile sınıfları gezerek öğrencileri ziyaret eden Başkan Aksoy, öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Aksoy, kurs ile ilgili olarak yaptığı konuşmada“İlçemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz kurslarla bu yıl 70 öğrencimizi üniversiteli yapmak için çalışıp çabalayacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu kurslarda öğrenim gören öğrenci ve öğretmenlerimize de desteğimiz tam. Her zaman olduğu gibi ben yine hemşehrilerimin hizmetinde gençlerimizin yanındayım. Emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür eder, kursumuzun hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Eklenme Tarihi: 13.11.2019 11:26