BAŞKAN AKSOY, BOZOVA’DAKİ ÖNEMLİ BİR SORUNA DAHA NEŞTER VURDU

İlçede hizmet veren Yaylak ve Has Bozovalılar Taşımacılık Kooperatifleri arasında yaşanan problem Başkan Aksoy tarafından çözüme kavuşturuldu.

Yıllardır çözüme kavuşturulmayı bekleyen Yaylak Kooperatifi araçlarının Bozova İlçe Merkezine girmemesi sorunu, kooperatif başkanlarının Suphi Aksoy’un daveti ile Bozova Belediye Başkanlığında bir araya gelmesi ile çözüldü.

Çözüm ile Şanlıurfa, Yaylak ve Halfeti arasında hizmet veren Yaylak Kooperatifi araçlarının ilçe merkezine girmemesi dolayısıyla yaşanan mağduriyet giderilerek vatandaşların daha kaliteli taşımacılık hizmeti alması da sağlanmış oldu.

Bozova Belediye Başkanlığında yapılan toplantıda bir araya gelen Yaylak Kooperatif Başkanı Mehmet İnce, Has Bozovalılar Kooperatif Başkanı Remzi Aksoy, Bozova AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür etti.

Yaptığı konuşmada her iki kooperatif başkanına da teşekkür eden Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Anlaşma dolayısıyla Bozova kazandı, Bozovalı kazandı. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Eklenme Tarihi: 24.10.2019 10:29