BAŞKAN AKSOY’DAN İLÇE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJE DAHA

Bozova’da ilçenin daha estetik ve daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un talimatlarıyla ilçe merkezinde başlatılan ışıklandırma çalışmalarına belediye ekipleri hız kesmeden devam ediyor.

Fırat Nehrinin cazibesi dolayısıyla ilçedeki turizmi canlandırma çalışmalarına da ağırlık veren Başkan Aksoy, ilçenin giriş ve çıkış noktalarında, ana ve ara arterleri ile prestij caddesinde yapımına başlanan özel ışık tasarımlarıyla ilçe merkezine estetik katmayı planlıyor.

Yapılan çalışmalarla şehrin görünümüne yeni bir çehre kazandırmayı amaçladığını belirten Başkan Aksoy, "Bozova her şeyin en güzeline layık, ışıklandırmalar ile yerli ve yabancı turistin ilgisini çekerek ilçedeki ekonomiyi canlandırmayı hedeflemekteyiz. Gerek Yeni Kent Meydanı projemiz gerekse ışıklandırma projemiz ile ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Çalışmalar bittikten sonra yerli ve yabancı turistleri ilçemizi görmeye bekliyoruz.” dedi.

Eklenme Tarihi: 16.10.2019 14:34