ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları ile ilçe genelinde halk sağlığını korumaya yönelik gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerini sürdürüyor.

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetler, kaldırım ve yol işgali denetimlerinin yanı sıra gıda satışı yapan işyerlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimler ile de çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ilçede yaşayan vatandaşların daha huzurlu ve daha sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdürmeleri için gerçekleştirilen denetimlerin bu seferki adresi gıda satışı yapan bakkal ve marketler oldu.

İlçe merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde, sağlığa uygunluk ve ruhsat kontrolleri yapılarak satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrolü gerçekleştirildi. Kontrolleri yapılan iş yerlerinde olumsuzluğa rastlamayan zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine teşekkür ederek ilçe halkının sağlığına önem vererek temizlikte devamlılığı sağlamalarını istedi.

Eklenme Tarihi: 12.10.2019 12:40